Kanuni İlkokulu
KARBEYAZ MAH. BAYIR SK. KANUNI ILKOKULU A BLOK NO 2/2 PAYAS / HATAY

VİZYON

Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.

MİSYON

Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır. Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.

BAŞARILAR

2022-2023 öğretim yılında yapılan resim yarışmasında 1 il birinciliği 1 tane ilçe birinciliği ödülü aldık.
Öğretim Şekli :NORMAL ÖĞRETİM

NORMAL ÖĞRETİM

KLİMA,Kalorifer

İL MERKEZİNE 83 KM İLÇE MERKEZİN UZAKLIK 3 KM

İLÇE MERKEZİ

Sportif Etkinlikler

2018-2019 ÖĞRETİM YILINDA YAPILAN GELENEKSEL ÇOCUK OYULARI 3. SINIFLAR KATEGORİSİNDE 2. OLDUK.

Proje Çalışmaları

2020-2021 eğitim öğretim yılında okulumuzda 6 tane eTwinning proje çalışması yapıldı.Bu projelerin sonucunda 4 ulusal kalite etiketi,2 tana avrupa kalite etiketi alındı. 2021-2022 eğitim öğretim yılında 4 adet eTwinning projesi yürütülmektedir.