HATAY / PAYAS - Kanuni İlkokulu

Kanuni İlkokulu

Payas Beldesi Karbeyaz Mahallesi Yeniköy Caddesi Güzel Sokak N037 Payas / HATAY
Vizyon
Bilimsel ve teknolojik esaslara ve yeniliklere açık, çevre ve ülke ihtiyaçlarına uygun, metotlu çalışan, sürekli olarak gelişen ve yenileşen bir sonraki öğretim kurumuna hazırlanan, maddi ve manevi bakımdan donatılmış, etkili ve nitelikli, çağdaş ve demokratik bireyler yetiştirmektedir.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır. Öğrencilerimizin; Bireysel niteliklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerikli ve özgüvenli olmalarını, Milli manevi değerlerine bağlı, kendisiyle ve çevresiyle barışık özgüven kazanmalarını, Çevresiyle iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışları kazanmalarını, Olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini, Çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek becerileri kazanmalarını, Liderlik özelliklerinin yanı sıra, işbirliği ve ekip çalışmalarına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
KLİMA
ADSL (1 Mbit)
0 - BULUNMAMAKTADIR
Ulaşım
SABAH 6:30 DAN İTİBAREN HER YARIM SAATTE BİR ŞEHİRİÇİ DOLMUŞLARI İLÇE MERKEZİNDEN KALKMAKTADIR.
İLÇE MERKEZİ
İL MERKEZİNE 83 KM İLÇE MERKEZİN UZAKLIK 3 KM