KADROMUZ

Sertan KUŞ - Sınıf Öğretmeni

1981 yılında Hatay ili Dörtyol ilçesinde doğdum. Sırasıyla Çağlaılık İlkokulu, Karahasan Paşa Ortaokulu ve Dörtyol lisesinde ilkokul,ortaokul ve lise eğitimimi tamamlladım. 1998 yılında Atatürk Üniversitesi Ağrı Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü kazanarak 2002 yılı haziran ayında mezun oldum. 2002 yılında Ağrı ili Doğubayazıt ilçesi Bölücek Köyü İlköğretim okulunda göreve başladım. 2005 yılında Şanlıurfa ili merkez Seksenören İlöğretim okulunda müdür vekili olarak 3 yıl görev yaptım.1Eylül 2008 tarihinden payas Kanuni İlkokulunda göreve başladım. Halen bu okulda görev yapmaktayım. Ocak 2023 te İskenderun Teknik Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Tezsiz Yüksek Lisans eğitimimi tamamladım. Evli ve üç çocuk babasıyım.